STG Clubkleding

We hebben een moderne clubkledinglijn van een uitstekende kwaliteit. De kleding is van het merk Forte in de clubkleuren blauw, rood en wit. Er is keuze uit schaatspakken, wedstrijdpakken, trainingsjacks, wieler- en skeelerkleding.

Bestellen Clubkleding Bestellen en betalen gaat gemakkelijk via de Bestelsite voor STG clubkleding. Je bestelt dan rechtstreeks bij Forte en ziet meteen de datum verschijnen waarop je kleding gereed is. Per jaar zullen er een drietal leveringsdata en bijbehorende bestelmomenten zijn, en op dat moment is de bestelsite geactiveerd. Je bestelde kleding wordt thuisbezorgd. Wil je van te voren passen om de juiste maat te kunnen kiezen, dan kun je bellen met Co Friemann, 075 621 66 44 of 06 154 280 77.

Schaatshelm We raden iedereen aan een helm te dragen bij het schaatsen, skeeleren en fietsen. Bij het marathonschaatsen is zelfs al verplicht. Om de aanschaf van een schaatshelm te stimuleren hebben we samen met Hagen Techniek een korting van 25% afgesproken op de schaatshelmen van het merk Evo. Je kunt bij Hagen Techniek passen, een voorkeurskleur uitzoeken en bestellen. Zodra je bestelling binnen is wordt je helm thuis of op de baan afgegeven. Prijzen voor STG Zaanstreek leden incl. 25% korting:

  • Kinderhelm € 36,75
  • Gewone model SS3-10 € 52,50
  • Pro-model SS3-13 € 67,50

Route naar Hagen Techniek Openingstijden Hagen Techniek:

  • maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
  • zaterdag van 9:00 uur tot 12:30 uur
  • zondag gesloten

Clubblad DE RONDING

STG Nieuwsbrief