IJskonijncup 6, IJsbeercup 7 en Kennemercup 7: Mass Start

Saturday 26 November 2022

IJsbaan Haarlem

Inschrijving

Opent: 03-11-22 00:00
Sluit: 25-11-22 23:59
Inschrijven voor deze wedstrijd kan hier.
Afmelden tot: 26-11-22 11:59

Organisatie

Kennemercup

Extra informatie

Mass start
Tijdens de mass start zijn er punten te verdienen voor de IJsbeer- en Kennemercup.
Deze wedstrijd telt niet mee voor de IJskonijncup.

Aanvullende eisen:
Tijdens de mass start is het dragen van een tansponder, helm en snijvaste hand- scheen- en enkelbescherming verplicht. De ijzers moeten zijn afgerond met een straal van minimaal 1cm (ronding 10 cent munt). Tijdens de wedstrijd mag er behalve het gezicht geen huid zichtbaar zijn.

Het materiaal zal voorafgaand aan de wedstrijd tussen 18.45 tot 19.15 uur gecontroleerd worden. De locatie wordt nader bekend gemaakt. Indien het materiaal in orde is, wordt een cap met nummer uitgereikt. Deze moet tijdens de wedstrijd over de helm worden gedragen.

Bij de opgang van het ijs wordt het materiaal nogmaals gecheckt en wordt gecontroleerd of er geen stukjes huid zichtbaar zijn. Tijdens de wedstrijd mag er aan de uitrusting niets worden gewijzigd. Pas na het verlaten van het ijs mogen de helmen af en de ritsen open.

Indien rijders over extra beschermingsmaterialen, zoals bv een snijvast pak beschikken, dan wordt geadviseerd dit te dragen tijdens de wedstrijd.

Aanvullende bepalingen:
Bij weinig inschrijvingen is de organisatie bevoegd om meerdere categorieën samen te voegen. De punten worden met een weging 1 per mass start toegekend en niet per categorie.

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief