Update! Jeugdwedstrijd Haarlem zaterdag 15 januari 2022 t/m zondag 16 januari 2022

Saturday 15 January 2022

IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem

Inschrijving

Opent: 01-01-22 00:00
Sluit: 14-01-22 23:59
Inschrijven kan hier.
Afmelden tot: 15-01-22 09:00

Organisatie

Technische Commissie Langebaan Haarlem

Extra informatie

UPDATE 05-01-2022
Door de versoepelde coronamaatregelen waarbij de jeugd tot 18 jaar tot 20:00 mag sporten, wordt de jeugdtrainingswedstrijd van 15 januari verplaatst naar de zaterdag- en zondagavond.
• De junioren rijden op zaterdag 15 januari van 17:00-20:00
• De pupillen rijden op zondag 16 januari van 17:00-20:00
De vrijgekomen uren op de zaterdagmiddag zullen worden gebruikt om de wedstrijdrijders van 18 jaar en ouder de gelegenheid te geven om te trainen. Zij mogen immers alleen overdag sporten en geen wedstrijden rijden.

Wij begrijpen dat het vervelend is om je weekendplanning aan te passen, maar doordat er nu 2,5 uur extra wedstrijdijs beschikbaar is, zien we hiermee ook mogelijkheden om serieuze afstanden aan de rijders aan te kunnen bieden en kunnen junioren A jonger dan 18 jaar ook meedoen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat óók de 18+-ers hun trainingsuren krijgen.

De wedstrijd staat open voor alle wedstrijdrijders tot 18 jaar van ijsbaan Haarlem. De categorieën pupillen en junioren C en B kunnen zich inschrijven via https://inschrijven.schaatsen.nl/. Ben je junior A en nog geen 18 jaar, dan kun je een e-mail sturen naar de organisatie. Ben je niet in het bezit van een wedstrijdlicentie, dan kun je helaas niet meedoen.

Mocht je je voor de jeugdtrainingswedstrijd hebben ingeschreven, maar door het verplaatsen niet mee kunnen doen, dan graag afmelden via de link in de bevestigingsmail.

De inschrijving sluit vrijdag 14 januari. Op basis van het aantal inschrijvingen zullen daarna de afstanden worden vastgesteld. De afstanden, startlijsten en het tijdschema zullen worden gepubliceerd in Sportity.

• Het betreft een trainingswedstrijd. De tijden zullen niet officieel gemaakt worden. Een eventueel PR wordt niet geregistreerd en de tijden kunnen niet gebruikt worden voor plaatsing voor ijsfaciliteiten, gewestelijk of nationale wedstrijd.
• De wedstrijd telt niet mee voor de IJskonijn-, IJsbeer- of Kennemercup.
• Helaas is publiek niet welkom om veters te strikken of te komen aanmoedigen.
• Iedere vereniging mag per 10 rijders één begeleider/coach meenemen.
• Daarnaast moet iedere vereniging één coronabegeleider meesturen om te helpen met het naleven van alle maatregelen.
• Wil je komen jureren? Meld je dan aan via inschrijven@ijskonijncup.nl. We zijn nog op zoek naar EHBO-ers, hulpstarters en handklokkers.

E.e.a. is onder voorbehoud van aanpassingen van de coronamaatregelen.

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief