GEANNULEERD! Kennemercup 13 – Ploegenachtervolging/Teamsprint

Sunday 12 January 2020

IJsbaan Haarlem

Wegens geringe inschrijving is deze wedstrijd geannuleerd!

Inschrijving

Opent: 12-12-19 00:00
Sluit: 11-01-20 23:59
Inschrijven voor deze wedstrijd is gesloten.
Afmelden tot: 11-01-20 23:59

Organisatie

Kennemercup

Extra informatie

Tijdens Kennemercup 13 op zondag 12 januari staan de teamsprint en de ploegenachtervolging op het programma.
Hiervoor worden teams gevormd van 3 deelnemers. Rijders kunnen zelf een team samenstellen of zich via de organisatie laten indelen. Alle categorieën mogen samen in een team, echter dames en heren rijden gescheiden.
Na afloop wordt er voor zowel de teamsprint als de ploegenachtervolging een klassement opgemaakt en worden de punten toegekend op basis van dit klassement. Deze wedstrijd zijn de punten dus niet per categorie te verdienen.
Alle rijders moeten zichzelf op de gebruikelijke manier inschrijven via inschrijven.nl. Anders is dat er na inschrijving een e-mail gestuurd moet worden naar inschrijven@kennemercup.nl waarin je aangeeft met wie je een team vormt, of dat je door de organisatie ingedeeld wil worden. Ook als je met z’n tweeën een team wil volgen, kun je dat doorgeven. De organisatie voegt dan een derde persoon aan het team toe.
De teamsprint bestaat uit drie rondes. Iedere ronde rijdt één rijder op kop. Na een volle ronde op kop gereden te hebben, verlaat je de wedstrijdbaan.
Bij de ploegenachtervolging kan er gekozen worden voor 4 of 8 rondes. Het team rijdt in een treintje. De volgorde van dit treintje is willekeurig en mag wisselen. Bij de finish telt de tijd van de derde rijder die over de finish komt.

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief